Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Maak kennis met het team van Burki Tools & Welding!

Robin Valentine Burki

Marketing

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Burki Tools & Welding samengevat .

Persoonlijk contact

Klein maar fijn, met persoonlijk contact. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar en flexibel! Ons team is op de hoogte van de nieuwste producten en brancheontwikkelingen. Wij denken graag mee met u mee en bij ons wordt u vakkundig én snel geholpen.

Burki Tools & Welding is gevestigd aan de Ebweg 62 in Barendrecht. Wij hebben een mooie showroom, een groot magazijn en natuurlijk staat de koffie altijd klaar.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende offertes, vragen of advies.

Specialisme

Ons specialisme ligt op het gebied van gereedschappen en lasapparatuur. Wij hebben een groot assortiment aan verkoop- en huur artikelen. Wij zijn onder andere dealer van CEA lasapparatuur, Binzel toortsen, Flexovit slijp-en schuurmiddelen en Ceweld lasdraden. Ook vind u bij ons een breed scala aan verbruiksartikelen, las- en werkhandschoenen en veiligheidsartikelen. Op zoek naar nieuw elektrisch gereedschap? Wij zijn ook dealer van bekende merken zoals Metabo, HiKoKi (Hitachi en FEIN.

De ervaren serviceafdeling is gespecialiseerd in gereedschappen en lasapparatuur. Een onderhoudsbeurt nodig voor een apparatuur? Geen probleem, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Reparaties, keuringen en validatie van lasapparaten, alles is mogelijk!

Voordelen van Burki .

Scherpe prijs

De beste machines en gereedschappen voor een mooie prijs.

Snelle levering

Iets met spoed nodig? Wij hebben een groot deel van ons assortiment op voorraad en kunnen dit snel leveren.

Persoonlijk advies

Advies nodig? Geen probleem, wij zijn altijd bereikbaar!

Eigen werkplaats

Onze service afdeling beschikt over de kennis, apparatuur en kwalificaties voor benodigde keuringen, reparaties en onderhoud.

Vragen? Of meer weten over onze diensten?

Een offerte op maat of razendsnel een bestelling ontvangen? Geen probleem, wij bieden een 24 uursservice en zijn altijd bereikbaar.