Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuw: Optrel lashelmen

Gepubliceerd op: 14 november 2023

Nieuw: Optrel lashelmen

Optrel Lashelm Crystal 2.0


Gedreven door de wil om lassers een beter werkleven te geven, onderzoekt Optrel al jaren naar nieuwe technologieën om het zicht van lassers te verbeteren. Dankzij de Crystal Lens Technology (CLT2.0) heeft Optrel nu een kwantumsprong gemaakt die het zicht van lassers revolutioneert. 

Met een lichtdoorlaatbaarheid van 31% in heldere omstandigheden (beschermingsniveau 2!) hebben lassers voor het eerst een vrijwel onbelemmerd en helder zicht op hun werkomgeving. omgeving. Dit in combinatie met het bijna perfecte kleurenspectrum van de CLT2.0 kunnen lassers voor het eerst lassers zien wat er werkelijk gebeurt in het lasbad, en met een helderheid die overeenkomt met inzichten in een nieuwe dimensie. Daarom omschrijven lassers dit als een verlichting.

Meer informatie

Optrel Lashelm NEO p550

De Optrel NEO p550 combineert de voordelen van de beproefde p550-helm met de nieuwste Optrel anti-verblindingstechnologie. Ervaar snel kleurzicht nu ook in het middelste prijssegment, dankzij het nieuwe energieconcept. Nu met ongeveer 3.000 branduren en dit alles met een boogreactietijd van slechts 0,1ms! Perfecte bescherming en comfort voor uw ogen!

Meer informatie

Optrel Lashelm VegaView 2.5

De Optrel VegaView 2.5 laat de meest gewenste wens van de lasser in vervulling gaan: helder zicht. De unieke cassette heeft in de neutrale stand een lichtdoorlaat van 23%. Bij een lashelm met neutrale stand 4.0 is dat slechts 5%.

Meer informatie

Terug naar overzicht